Lett Usa Kvinners Bølge Vann Sko 1155l Neon Grønn

B0124RGO2Y
Lett Usa Kvinners Bølge Vann Sko 1155l Neon Grønn
  • sko
  • gummi
  • gummi
  • aqua sko
  • vann sko
Kategorier

Baltikums venner var i gang med sortering av varer i helga da Bjugn Rotaryklubb kom på besøk med en helt spesiell gave. 1. rad fra v.: Reidulv Lund, Anne Lise Strøm, Bjørn Langvold og Magnhild Sæther. 2. rad fra v.: Alf Paulsen, Tor Langvold og Børre Melum. Foto: Privat

Den heldige mottaker av gaven er Baltikums Venner, en frivillig organisasjon som jobber for trengende i de tidligere sovjetstatene. Organisasjonen samler inn brukte klær og annet utstyr og sender det til land som Latvia, Estland og Litauen.

Enkelt valg

– Baltikums venner gjør absolutt en forskjell i hverdagen for de som er en del av arbeidet de gjør. Derfor var valget lett når vi skal feire 30-årsdagen for klubben: Gi oppmerksomhet til de som gjør noe for andre, sier president Vidar Schanke i Bjugn Rotaryklubb.

Rotaryklubben er en internasjonal serviceorganisasjon som arbeider for fred og forståelse på tvers av landegrenser.

Schanke påpeker at årets motto i Rotary International er å utgjøre en forskjell. Han mener gavetildelingen er helt i tråd med dette.

– Hovedbudskapet for et Rotary-medlem er at alt vi gjør skal gagne andre, sier han.

Børre Melum sammen med president Vidar Schanke i rotaryklubben. Foto: Privat

Midler til transport

Det var en svært glad Børre Melum i Baltikums venner som fikk overrakt beskjeden i forrige helg. Da var medlem og resten av gjengen i gang med sortering av varer inne på lageret sitt i Teksdal.

– Vi synes det er kjempefint å få en slik gave. Det hjelper oss veldig, da vi trenger midler til transport og levering av varer, forteller Børre Melum.

Melum har tidligere mottatt Bjugn kommunes frivillighetspris for innsatsen han har gjort for trengende i Baltikum.

Baltikums Venner reiser ned til Latvia og Lituaen med buss 9. mai. Gaven på 5000 kroner er kjærkommen i arbeidet som skal gjøres framover.

Arbeiderpartiets 31 fylkestingsrepresentanter vil stemme for bygging av ny videregående skole på havna i Vanvikan.

Miljøpartiets Tommy Reinås mener alle objektive argumenter taler imot bygging av ny videregående skole i Vanvikan. Industrigründer Ragnar Lyng er totalt uenig.

Store steiner sperret det ene kjørefeltet på fylkesveien mellom Langsand i Rissa og Hasselvika tirsdag ettermiddag.

Chase Chloe Sara2 Kvinners Spisse Tå Mesh Stengt Tilbake Gilly Binde Vikle Ankel Dorsay Nubuck Flatene Lys Rosa
Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Gbx Menns Flix Slipon Dagdriver Svart
. Fosna-Folket har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2018 © Fosna-Folket. Powered by Escenic.

Tilbake til fagstoff
Publisert: 08.01.2014 KL. 11:36 Av: Martin Norum

Å være allsidig og atletisk er et mål for mange.

Ofte ønsker vi å være:

- Sterke - Eksplosive - Muskuløse - Markerte - Stabile - Koordinative

Og alt dette samtidig. Det kan være vanskelig å oppnå alt samtidig og det kan også være en utfordring å vite hvordan man skal gå frem for å trene de ulike kvalitene best mulig. Sprinttrening og trening for lavest mulig fettprosent kan se ganske forskjellig ut. Trening for hypertrofi og trening for å lære seg å stabilisere en gitt bevegelse er to forskjellige ting. Kunnskap om denne typen idrettsspesifikk trening kan du få på fagsamlingen "Real life stability" med kiropraktor og tidligere friidrettsutøver Eric Ringdahl.

Ville det ikke vært flott om du kunne trene styrketrening for å bli raskere, mer stabil og potensielt også forebygge mot skader relatert til løping? Det er en mulighet. Først av alt - skal du bli en god løper eller sprinter er selsagt hovedparten av treningsregimet bestående av denne typen aktivitet i ulike former for å trene spesifikt på den kvaliteten som skal forbedres. Andre treningsformer, og mer spesifikt styrketrening fungerer likevel flott inn i det totale opplegget, og avhengig av hvor i sesongen utøveren befinner seg kan det utgjøre en større eller mindre del av den totale treningsmengden. Les også: Diadora Menns Camaro Olivin / Hviske Hvit
Hva handler atletisk og allsidig trening om? I min verden handler det om: - Kraft og hastighet - Reflekser - Eksplosivitet - Plyometriske kvaliteter - Bevegelighet - Teknikk - Koordinasjon og stabilitet Disse kvalitetene er hos mange utøvere sårt trengt. Å ha utviklet én eller to av egenskapene er bra, men skal du ta steget fra å se "atletisk ut" til å være atletisk og allsidig bør flere av kvalitetene utvikles. Det er mange som har veltrente kropper, men som er stive som en pensjonert fotballspiller og kun har det estetiske å stille opp med. Det er det ikke nødvendigvis noe feil med om målet er å stille i fitness eller vise frem strandkroppen. En utfordring kan være å mestre å stå på hendene, og løpe fort samtidig. Kanskje føler du deg litt mer "allround" bra trent da? De fleste idrettsgrener setter store kraft til nettopp kraft, eksplosivitet, teknisk utførelse av arbeidet og individuell koordinasjon til den spesifikke idretten det er snakk om.

Alle snakker om maskinlæring, men det er få som snakker om rollen til geografiske data i maskinlæringsmodeller og hva disse komponentene kan tilføre.

inspirasjon

Tematikken havplast har stor oppmerksomhet for tiden. I Fredrikstad har de laget en løsning som gjør det enklere for innbyggerne å plukke plast i vannkanten og få det hentet.

teknologi

Geografiske analyser fra Geodata hjelper Helse Midt-Norge å planlegge dimensjoneringen av framtidens ambulansetjeneste.

Topptursesongen er her for fullt og i år vil flere enn noen gang ferdes i fjellet om vinteren. Geografisk informasjon er en grunnleggende byggekloss i systemene som kan gjøre oss tryggere i fjellet.

geir forteller

Maskinlæring, kunstig intelligens og 'deep learning' er begreper som brukes om hverandre. Men hva er egentlig hva og hvordan kan vi koble denne nye teknologien opp mot geografiske informasjonssystemer og dermed få tilgang til mer avanserte analyser?

Oslo kommer dårligst ut blant de skandinaviske byene i Ericssons rapport som måler bærekraftig byutvikling og IKT-modenhet blant verdens byer. Smart byplanlegging er en av hovedfaktorene for å nå høyere opp på rangeringen.

laboratoriet

Vi har fått tilgang til mobildata for et gitt område i en viss periode og lekt litt med visualisering av disse.

Nylig kom det oppdateringer av ArcGIS Online, som gir oss flere, bedre og enklere muligheter for å visualisere kart og data i 3D. Dette har vi naturligvis testet allerede.

Om du planlegger topptur i ukjent terreng eller kanskje skal på tur med barn er det greit med en pekepinn og fakta om terrenget du skal bevege deg i. Hvor bratt er det, hvor bør jeg gå og hva bør jeg unngå? Laboratoriet har laget en glimrende terrengmodell for dette.

Har du spørsmål til noe av det vi skriver om på bloggen? Lyst på en uformell kaffeprat, eller kanskje lyst til å gjesteblogge? Snakk med Ove:

Ove Helset Kommunikasjonsrådgiver

For teknisk support, gå til våre supportsider .

Geodata AS Schweigaards gate 28Postboks 9036 Grønland 0133 OSLO

Telefon: 23 24 90 00E-post: [email protected]

Vi bruker cookies

Telefon: 99 27 90 00 E-post: [email protected]

Finn det beste lånet fra 10.000 til 500.000 kroner gjennom Axo Finans. Når du har fullført lånesøknaden sendes den til alle våre samarbeidsbanker slik at vi kan finne det beste lånetilbudet basert på dine behov.

uforpliktende ingenting beste tilbudet
Over 95% av våre kunder er meget godt fornøyde
Over 95% av våre kunder er meget godt fornøyde

Når man først trenger å refinansiere var det veldig greit å søke hos dere, så gjorde dere jobben videre med å få det beste tilbudet.

Les flere omtaler »

Enestående og intet negativt. Jeg ble behandlet på en utmerket måte og fikk refinansiert slik jeg ønsket. Vil anbefale denne bedriften til andre.

Les flere omtaler »
Våre kundeomtaler

Hvorfor det lønner seg å søke lån gjennom Axo Finans:

Når du tar opp et lån gjennom Axo Finans bestemmer du selv hva du ønsker å bruke pengene til. Kanskje du ønsker nytt kjøkken, ny båt eller reise på en drømmeferie. Så snart lånet er innvilget er det helt opp til deg hva du bruker pengene til. En annen fordel med å søke om lån gjennom oss i Axo Finans er at du kan bruke lånet til å betale ned gammel kredittkortgjeld og samle dyre smålån. Det gjør at du får en mye lavere rente enn det du gjør ved å nedbetale gjeld gjennom kredittkortselskapene. Med Axo Finans sparer du penger – enkelt og greit.

Hva må jeg gjøre for å søke om et lån?

Du må fylle ut vårt søknadsskjema som du finner på alle våre sider. Så snart vi har mottatt lånesøknaden ordner vi resten og tar kontakt med alle våre samarbeidsbanker. Da kan du være sikker på at du får det beste lånetilbudet i markedet som er tilpasset akkurat din situasjon.

Hvem kan søke om et lån?

Det er noen kriterier bankene krever for at du skal kunne søk om lån gjennom oss:

Alle kan søke om lån gjennom oss, men dersom du ikke tilfredsstiller kravene ovenfor er det stor sjanse for at din søknad vil bli avslått. Dersom din livssituasjon endrer seg er du selvfølgelig hjertlig velkommen til å søke om lån gjennom Axo Finans senere.

Hva koster et lån?

Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du får på lånet. Hver lånesøknad blir behandlet individuelt og bankene setter først renten når de har gått gjennom din lånesøknad. Renten varierer fra 6,39% til 21,9%.

Ring oss
Skriv til oss
Følg oss på sosiale medier

Vi bruker informasjonskapsler utstedt av tredjepart for å gi deg mer relevante annonser og tilbud i andre kanaler.