Drøm Parene Womens Stil Dongeri Tykk Blokk Hæl Glidelås Ankelsokker Kayliegrå

B01KMOJTAU
Drøm Parene Womens Stil Dongeri Tykk Blokk Hæl Glidelås Ankelsokker Kaylie-grå
  • sko
  • kunstig material
  • klassisk ren elegant utseende
  • hælhøyde: 3,5 (ca)
  • stilig lav chunky hæl
  • formet med myk imitasjon av semsket skinn og pu øvre, glidelås for enkel på / av-
Drøm Parene Womens Stil Dongeri Tykk Blokk Hæl Glidelås Ankelsokker Kaylie-grå Drøm Parene Womens Stil Dongeri Tykk Blokk Hæl Glidelås Ankelsokker Kaylie-grå Drøm Parene Womens Stil Dongeri Tykk Blokk Hæl Glidelås Ankelsokker Kaylie-grå

Top menu

Inc Internasjonale Konsepter Womens Taytee Blokkhæl Sokker Svart Størrelse 75 M Oss
Balamasa Kvinners Spunnet Gull Bowknot Dusker Metall Ornament Imiterte Semskede Støvler Brune

Din handlekurv

  • Handlevognen er tom
0
S–styrkefokus

M– medvirkning skaper engasjement og indre motivasjon. Gode velmente råd kan ofte falle på steingrunn eller fører til opposisjon, mens gode spørsmål kan føre til refleksjon og veloverveide avgjørelser. Alle stemmer er like mye verdt. Hvis man i en forsamling stiller spørsmål direkte i plenum er det noen få som tenker raskt og tør å hevde sin mening. Skal vi få alle stemmer i tale er en god metode å la hver og en få tenke litt selv, snakke med en eller flere før det samtales i plenum. På denne måten vil man også aktivere mange flere og ofte komme fram til mye bedre løsninger.

M– medvirkning

A– anerkjennelse. ALLE må oppleve å bli sett på med positive øyne og bli fortalt med ord og kroppsspråk at man er verdifull. Dette er mikroferdigheter som kan skape oppadgående eller nedadgående spiraler i relasjonen og i den andres liv. Uenighet og ulik forståelse er kilde til framgang og refleksjon. Ved å prøve å være gjest i den andres tanker og prøve å forstå hvordan verden ser ut herfra vil man også kunne oppnå anerkjennelse og gode relasjoner også i slike situasjoner.

A– anerkjennelse.

R– relasjoner. Smart handler om å sette relasjoner i sentrum. Når mennesker er sammen oppstår relasjoner. Hvis ikke det relasjonelle blir styrt på en slik måte at alle opplever inkludering vil det relasjonelle spillet føre til dannelse av klikker. Det betyr at noen er innenfor, mens andre faller utenfor. Det relasjonelle må styres på en slik måte at alle opplever sosial støtte, deltagelse og at sterke nettverk bygges.

R– relasjoner.

T– trening. Skal man klare å styre etter denne kompasskursen må man trene jevnt og trutt. Det er mange ting i samfunnet og i oss selv som drar oss i en annen retning. Det er som med fysisk trening, det holder ikke å trene hardt i et halvt år og så si at nå kan jeg holde opp et halvt år. Trening er ferskvare. En viktig del av treninga er også det å gjøre feil og lære av disse. Her ligger det også svært mye læring. Men størst suksess gir jakten på suksesser.

T– trening.

Verktøy og metoder som hjelp for å holde kompasskursen.

Et viktig verktøy som Smart oppvekst har utviklet er et språk om styrker (20 karakteregenskaper) http://smartoppvekst.no/materiell/20-karakteregenskaper/

For at barn og voksne skal få et felles språk om styrker og verdier har vi foreløpig skrevet 3 Smart oppvekstbøker. Informasjon om bøkene finner du her: Oxford Sko For Kvinner Satuki Uformell Plattform Snøre Opp Kiler Hæl Kjole Sko Svart
.

Stolt sponsor av Bergen Awards

Det Gode Selskap var stolt sponsor til Bergen Awards og leverte smakfulle coctailtapas til arrangementet 16 februar.

Vi ønsket å bidra fordi vi synes budskapet er viktig. Bergen Awards løfter frem og hyller personer, organisasjoner og bedrifter som våger og som fører byen vår videre. Det er kjempeviktig. Vi gratulerer alle vinnere i sine kategorier.

http://bergenawards.no

Bestill et møte med oss innen 19. februar, og få fantastiske rabatter om...

Bestill et hyggelig møte med oss

Bestill et møte med oss innen 19. februar, og få fantastiske rabatter om dere senere velger å bestille bryllup hos oss.

Rabatt: Kr 5.000,- i avslag på lokalleie

10 % Rabatt på Catering

Bryllup må bestilles innen 31. mars 2018.

Kontakt oss: [email protected] for et uforpliktende og hyggelig møte

Å finne rett meny til konfirmasjoner, er ikke alltid enkelt. Det er derfor viktig å ha gode...

KONFIRMANT I ÅR?

Å finne rett meny til konfirmasjoner, er ikke alltid enkelt. Det er derfor viktig å ha gode valgmuligheter. Vi finner løsninger som selv den mest kresne konfirmant vil elske, enten dere ønsker tapas eller menyer. Vi har også tilgang på lekre lokaler, hjelper med dekor, blomster og leverer som catering. Se våre menyer eller kontakt oss for et uforpliktende møte😀

Tapas: Interestprint Kvinners Lave Kattunge Hæl Spisse Tå Kjole Pumpe Sko Jul Flat Snømann Multi 1
Selskapsmenyer: Drew Skoen Mens Bølge Hvite Snøre På Joggesko 16 6e
Kontakt oss: Varme Holdere Mens Tøffel Varme Holdere Dyp Blå Oss Skostørrelse 712 1 Par

Det Gode Selskap var stolt sponsor til Bergen Awards og leverte smakfulle coctailtapas til...

Stolt sponsor av Bergen Awards

Det Gode Selskap var stolt sponsor til Bergen Awards og leverte smakfulle coctailtapas til arrangementet 16 februar.

Vi ønsket å bidra fordi vi synes budskapet er viktig. Bergen Awards løfter frem og hyller personer, organisasjoner og bedrifter som våger og som fører byen vår videre. Det er kjempeviktig. Vi gratulerer alle vinnere i sine kategorier.

http://bergenawards.no

Bestill et møte med oss innen 19. februar, og få fantastiske rabatter om dere senere velger å...

AUBO Production A/S Vævervej 19-23 DK-7490 Aulum

Telefon

+45 97 47 35 00

E-mail

[email protected]

Gjette Kvinners Akera Riding Boot Sort

AUBO på Instagram

Uansett hvor du bor er det stort sett alltid en AUBO-forhandler i nærheten. Vårt håp er at du er kunde når du kommer inn i butikken, og ambassadør når du går ut igjen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Gå til forhandlersiden

Josef Seibel Menns Lionel 06 Kjole Sandal Sort

AUBO Sverige